søndag den 29. juli 2012

Sigurds første 5 uger

Nu er det over 5 uger siden Sigurd blev født, og vi begynder endelig at være lidt mere ovenpå efter en dejlig og intens første tid. Han blev født den 23. juni 2012 klokken 20:08, vejede 3080 g og blev målt til 51 cm. Pudsigt nok blev han målt til 48 cm af sundhedsplejersken en uges tid senere, men mon ikke sandheden ligger der imellem. Her er et billede af den nyfødte Sigurd og den nybagte mor kort tid efter fødslen.


Den opmærksomme læser vil bemærke, at Sigurd blev født Sankt Hans aften. Der er ingen af os, der normalt har gjort noget særlig ud af Sankt Hans aften, men nu har vi fået en fremragende undskyldning for at holde stor fest hvert år.

Vi tilbragte nogle dage på syghuset hvor vi allerede dagen efter fik besøg af den store familie



Den tydeligt stolte mormor.
Efter vores ophold på hospitalet kom vi hjem og skulle naturligvis snart ud og prøvekøre den fine nye barnevogn. Første tur gik op forbi Christianskirken for at få registreret Søren som Sigurds officielle far. Så nu sidder han i fælden.



Vi har også haft besøg af Sigurds oldeforældre på Rikkes side. Oldemor var lige noget for Sigurd og han faldte hurtig til ro i hendes arme:
Sigurd slapper af hos oldemor
Sigurd er allerede blevet meget mere opmærksom på verden omkring sig i løbet af den korte tid vi har kendt  ham. Vi glæder os til at opleve ham og lære ham bedre at kende. Her kommer en lille samling billeder fra vores første tid med Sigurd


Sigurd er glad og tilfreds efter at have været i bad.


Sigurd snakker med farmor
Morfar hygger sig med Sigurd

Sigurd er ved at falde i søvn.





2 kommentarer:

  1. Endnu engang stort tillykke med ham til jer begge.
    Skønne billeder :)

    SvarSlet
  2. Han er bare sød :-) Jeg elsker det allerførste billede.

    SvarSlet