fredag den 4. marts 2011

Forår

Så nåede vi marts måned, tiden flyver godt nok afsted. Officielt er marts jo den første forårsmåned, men så vidt jeg kan følge med i nyhederne mærker I ikke meget til det hjemme i Danmark. Der er vi lidt bedre med i Atlanta, udenfor er der påskeliljer og træerne begynder at få nye skud, og nå ja, så har vi omkring 15-20 grader de fleste dage. Selvom jeg altid har sagt at jeg godt kan lide årstidernes skiften, så klager jeg altså heller ikke over nogle dage at kunne gå rundt i sommertøj i marts.




Med varmen kommer til gengæld også regn og torden, og vi har da også haft den første "Tornado Warning". Men det er altid hurtigt overstået igen, så snart skyerne har fået lettet trykket.

1 kommentar:

  1. Hej Rikke, det lyder lækkert med lidt varmegrader. Ja, det mærker vi ikke meget til. Håber det går godt derovre, og at du hygger dig. Tiden går hurtigt og det kan ikke vare længe inden Carina skal føde, det glæder vi os rigtig meget til, det bliver super spændende.... Du må have det rigtig godt..... Ta taa, mange hilsner herfra

    SvarSlet