mandag den 7. november 2011

Legetøj og Uetliberg

Sidste weekend var vi ude og gå en lille tur - fordi Rikke havde set en kæmpe-stor legetøjsbutik. Den måtte vi naturligvis lige se ordenlig efter inden Gry og Selma kommer på besøg til december. Vi glæder os begge til at se hvordan de reagerer på de store mængder af legetøj og bamser:


Udover bamser kunne man selvfølgelig købe al mulig slags  legetøj (og brætspil! Vi fik købt Carcassonne der heldigvis ikke har særlig mange regler man skulle læse på tysk). Her er der et par andre billeder fra samme gå-tur:

Zürich er fyldt med sporvogne - så man skal passe på når man går over vejen. De stopper nemlig ikke så gerne.
To mænd fisker nede ved Zürich See
I søndags var vi så endelig ude og gå en tur på Uetliberg - et lille bjerg der ligger 20 minutter væk med toget fra Zürich. Heldigvis kan man køre med toget et godt stykke af vejen - og så kan man gå en lille tur højt oppe med en fantastisk udsigt. Vi gik langs den rute der hed planet-vejen så vi mødte først Solen:

Solen (Jaja. Vejen hed stadig planetvejen)
og så gik vi lidt videre til Merkur


Ved posterne kunne man se planeterne i forhold til Solens størrelse. Som man kan se her er Merkur ikke ret stor i forhold til Solen. Men vi gik videre...
Søren peger på Venus.
og lidt videre til Jorden

Ved Jorden var der en lille amerikansk dreng der spurgte sine forældre om størrelsesforholdet med solen passede. Hans ansigt da forældrene sagde "ja" var guld værd. Efter Jorden var der et udsigtstårn der om aftenen tilsyneladende blev oplyst af nogle super-underlige lamper


Der var tilgengæld særdels fint vejr og udsigten var fremfragende fra udsigts-tårnet



Efter vores lille pause ved tårnet måtte vi jo videre ud af sol-systemet

Den røde planet ser ikke ud af så meget her
Efter Mars er der et stort tomrum og så kommer Jupiter:
Rikke siger hej til Jupiter
Efter Jupiter kommer Saturn med sine fine ringe


og herefter må vi nok indrømme at vi ikke gad mere. Så gik vi hjem.


1 kommentar:

  1. Godt at høre, at I har recogniseret legetøjs-terrænet lidt for niecerne :-) Er sikker på, at de bliver helt vilde når de ser alt det legetøj på ét sted.

    SvarSlet